0294-795157support@justxl.nl Bezorging in Nederland en België Bezorging in NL en BE

Specialist in hoofdtelefoons en oordopjes

Veilig betalen via iDeal

Ruilen en Retourneren

Binnen hoeveel dagen kan ik mijn product terugsturen of ruilen?
Wettelijk gezien is het bedenktermijn 7 dagen. Dit vinden wij wat kort, dus heb je bij ons na ontvangst van het product recht op een bedenktermijn van 30 dagen

Hoe moet ik mijn product retourneren of ruilen?
Je kan op de site aangeven dat je je bestelling wilt retourneren of ruilen. Als je een klant account hebt, kan je inloggen in je dashboard en vervolgens kiezen voor ‘retourneren of ruilen’. Heb je geen klant account, dan kan je een retourzending aanmelden via de volgende link: retourzending aanmelden zonder account.

Zodra de retourzending is aangemeld, ontvang je per mail een bevestiging en verdere instructies voor het verzenden. Vervolgens kan je het formulier uitprinten en deze samen met de producten naar ons terugsturen.

Als de zending bij ons binnen is gekomen, handelen wij het verder af. Je wordt hier op de hoogte van gehouden met een status update per mail.

Je bent niet verplicht om aan te geven waarom je het product retour hebt gestuurd, maar hier zijn we wel benieuwd naar. Op deze manier kunnen wij wellicht onze producten of diensten verbeteren.

Voorwaarden

  • Producten moeten ongebruikt zijn
  • Producten moeten voorzien zijn van een complete en onbeschadigde verpakking

Wanneer aan de deze punten niet wordt voldaan, kunnen we de terugbetaling van het (volledige) aankoopbedrag niet garanderen.

Kost het mij geld om te retourneren of te ruilen?
Als je het product onder garantie wilt retourneren dan kost dit je geen verzendkosten. Als je het product wilt ruilen, dan kost het je geen geld als je een nieuw product uitzoekt die dezelfde aankoopwaarde heeft, de verzendkosten zijn hierbij echter wel voor eigen rekening. Als de aankoopwaarde van je nieuwe product hoger of lager ligt, dan wordt het verschil in rekening gebracht of krijg je het teruggestort.

Binnen hoeveel dagen krijg ik het aankoopbedrag van mijn product terug als ik het retour gestuurd heb?
Je krijgt het aankoopbedrag van je bestelling terug binnen maximaal 14 dagen. In de meeste gevallen proberen wij om het aankoopbedrag binnen 7 dagen al op je rekening terug te storten. 

Moet ik met Afterpay nog het product betalen als ik het retour wil sturen?
Ja, de rekening moet binnen de betalingstermijn betaald zijn, wij regelen dan met Afterpay dat het geld weer teruggestort word. Als de betalingstermijn verstreken is, dan zijn de kosten voor je eigen rekening. 

Kan ik nog retourneren of ruilen als mijn product kapot is?
Dat ligt er aan. Bijna alle producten van JustXL hebben een garantie van 1 jaar. Als er sprake is van een fabricagefout dan kan je het product binnen een jaar terugsturen. Er moet echter wel sprake zijn van normale omgang met het product. Als het product door je eigen toedoen kapot is gegaan, kan het niet meer geruild of retour gestuurd worden.